Glass Design Seija Auvinen > Toimitusehdot

 

Toimitusehdot

Tuotetietoa

Tuotteet ovat kaikki uniikkia käsintehtyä lasitaidetta. Kuvatut tuotteet voivat olla myytyjä, mutta toimitan vastaavanlaisen tuotteen sen sijaan. Koska kukin työ on yksilö, voi tuote poiketa hieman kuvatusta tuotteesta.

Korut kuvataan ja myydään aina yksilöinä. Pyrin poistamaan korun heti tuoteluettelosta, kun tilaus on saapunut koneelleni. Jos samaa korua on tilannut useampi asiakas lähes samanaikaisesti, toimitan korun ensimmäiselle tilaajalle ja ilmoitan muille sähköpostitse tilanteesta.

Hinnat

Kaikki tuotesivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Toimitus

Toimitan tilaamasi tuotteet 1 – 4 viikon kuluessa tilauksesta ilmoitettuun osoitteeseen tilauskannasta riippuen. Jos tilaus viivästyy suuren kysynnän tai muun syyn vuoksi, ilmoitan siitä sähköpostitse. Toimitusajankohdan voi myös toivoa lisätieto-osuudessa. Tilaustöiden toimitukset sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.

Toimitan tilauksia ainoastaan Suomeen.

Maksutavat

Toimitan tilaukset etupäässä postiennakolla. Sopimusasiakkaille myyn myös laskulla.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaisesti kuluttajalla on etämyynnissä 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Voit jättää tuotteen asiakaspalautuksena postiin veloituksetta nimellä Glass Design Seija Auvinen.

 Ostoskori

GlassDesign Seija Auvinen, Kiesitie 3, 15540 Villähde, Finland
puh. 050 - 536 7948, sähköpostiosoite info@glassdesign.fi
Viimeksi päivitetty 2018-06-14 10:14:33